Over GEVA

Het traditionele bouwproces, waarbij ontwikkeling, ontwerp, uitvoering en financiering zijn gescheiden, is uiterst inefficiënt. GEVA biedt daarvoor een oplossing: bij ons is het hele ontwikkelingsproces, van de tekentafel tot het eindproduct, in handen van één partij. We bieden een totaalpakket met projectmanagement, eigen financiering en kwaliteitscontrole. Daardoor besparen we niet alleen veel tijd, maar ook veel geld.

Onze organisatie

Onze organisatie is lean en heeft maar weinig functieniveaus. Daardoor wordt het besluitvormingsproces aanzienlijk versneld. Dankzij het directe contact met onze klanten voorkomen we de lange wachttijden in kritieke fases van het besluitvormingsproces. We begrijpen dat elke klant en elk bedrijf andere behoeften heeft op het gebied van huisvesting. Daarom bieden we geen standaardproduct maar maatwerkoplossingen, afgestemd op uw specifieke behoeften.

Op basis van een grondige functionele, logistieke en procesgerichte analyse inventariseren we de verschillende locaties, technische systemen, materialen én klantbehoeften. Daarna zoeken we in nauwe samenwerking naar de juiste locatie. Daar realiseren we een gebouw dat precies dat oppervlak heeft wat klanten nodig hebben, maar waarin toch voldoende flexibele ruimte is. Uiteraard is het gebouw aangepast aan de specifieke producteisen van onze klanten. De gebouwen kenmerken zich door representatieve, moderne en architectonisch degelijke gevels. Alle wanden en daken zijn goed geïsoleerd en ook de energiezuinige technische systemen ontbreken niet.

Onze kennis

Dankzij onze uitgebreide kennis van de onroerendgoedsector zijn we dé experts als het gaat om het verwerven van bouwkavels en om logistieke en industriële concepten en constructietechnische en architectonische oplossingen.

Deze expertise stelt ons, samen met ons uiterst professionele projectcoördinatieteam, in staat om een gebouw in minder dan 6 maanden te ontwikkelen én op te leveren. Natuurlijk hangt alles nauw samen met de specifieke wensen van de toekomstige huurder én het tijdig verkrijgen van toestemming voor de planning.

We investeren in lage onderhoudskosten maar bieden 100% service. Wij blijven eigenaar van onze gebouwen, zodat huurders tijdens de leaseperiode één aanspreekpunt hebben voor service, onderhoud en uitbreidingsmogelijkheden.

Meer weten? Neem hier contact met ons op

Contact

Tel.: +31 40 2515267
EMAIL: info@gevavastgoed.nl