Verhuur

Wij leveren u een productiemiddel dat eruit ziet als een gebouw

Een pand dat een visitekaartje is voor uw bedrijf en alle noodzakelijke eigenschappen en faciliteiten heeft om uw productieproces te optimaliseren.Een gebouw ook, dat duurzaam is en flexibel in het gebruik. Zodat het aangepast kan worden als uw bedrijfsvoering verandert. Ons primaire belang is dat het pand bijdraagt aan uw succes en van hoge kwaliteit is, en blijft.

De juiste locatie, een gebouw op maat

Samen met u gaan we op zoek naar dat ene specifieke pand. Bestaande bouw, een duurzaam gerealiseerd renovatieproject of toch liever een volledige nieuwbouw op een door u gewenste locatie. Maatwerk is ons handelsmerk!

We (her)ontwikkelen uw gebouw met inbegrip van alle faciliteiten die u nodig heeft. Of het nu gaat om een standaard bedrijfsgebouw of een specifieke productieomgeving. Wij leveren uw gebouw compleet gebruiksklaar aan u op.

Op Kerstavond laten we indien nodig de kalkoen staan

Familiebedrijf met korte lijnen 24/7

Wij zijn zowel verhuurder, eigenaar als beheerder met een lange termijn focus. Hiermee onderscheiden we ons van de traditionele manier van verhuur waarbij al deze expertises door afzonderlijke partijen worden verzorgd. Bij ons heeft u één aanspreekpunt met mandaat tot handelen.

Meer weten?

Neem hier contact met ons op

Als Geva Vastgoed maken wij onderdeel uit van een familiebedrijf met ruim 60 jaar vastgoed ervaring. In 1952 verhuurden en realiseerden wij reeds onze eerste turn-key bedrijfspanden voor Philips in Eindhoven. Sindsdien helpen we veel gerenommeerde, nationaal en internationaal opererende bedrijven aan huisvesting. Daaronder: OTB, Deli XL, Lekkerland, Gielissen, Meyn, Heineken, TNT, DHL, FedEx, ASML, Groupe SEB, VDL groep, Illumina, Abbott, Stork, TNO en de RGD. 

Contact

Tel.: +31 40 2515267
EMAIL: info@gevavastgoed.nl