Bouw

Is uw gebouw niet te vinden dan bouwen wij het voor u

U zoekt een bedrijfsgebouw dat alles heeft om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. In het beschikbare aanbod kunt u het juiste gebouw echter niet vinden. Nieuwbouw is dan de oplossing. Samen met u realiseren we een duurzaam gebouw, flexibel in het gebruik, zodat het ook in de toekomst kan worden aangepast indien uw bedrijfsvoering daarom vraagt.

Dit pand wordt úw visitekaartje

Op basis van een grondige analyse zoeken we de ideale locatie. Tijdens het ontwerp- en bouwproces werken we nauw samen. Wij beschouwen het gebouw als úw visitekaartje. De uitstraling, indeling, materialen en kleuren, we maken alle keuzes in overleg met u. Wij investeren in kwaliteitsproducten met een lage onderhoudsbehoefte. Dit voordeel komt ten gunste van de huursom. Hierdoor beschikt u als huurder over een kwalitatief hoogwaardig gebouw tegen een marktconforme prijs.

We houden de vaart erin

Onze efficiënte organisatiestructuur zorgt ervoor dat we de vaart erin houden. We staan gedurende het hele proces in direct contact met u, onze leveranciers en onze onderaannemers. Het hele ontwikkelingsproces, van ontwerp tot eindproduct is bij ons in één hand. Wij leveren u een totaalpakket, inclusief projectmanagement, eigen financiering en kwaliteitscontrole. hierdoor houden wij grip op kwaliteit en planning van het bouwproces. Wij nemen de beslissingen waar ze genomen moeten worden en zijn daarbij niet afhankelijk van externe goedkeuringen van aandeelhouders of financiers. Het is dan ook nog nooit voorgekomen dat we een gebouw niet op tijd konden opleverden. Ook uw gebouw wordt gegarandeerd op tijd en conform afspraak aan u opgeleverd.

Meer weten?

Neem hier contact met ons op

Als Geva Vastgoed maken wij onderdeel uit van een familiebedrijf met ruim 60 jaar vastgoed ervaring.  In 1952 verhuurden en realiseerden wij reeds onze eerste turn-key bedrijfspanden voor Philips in Eindhoven. Sindsdien helpen we veel gerenommeerde, nationaal en internationaal opererende bedrijven aan huisvesting. Daaronder: OTB, Deli XL, Lekkerland, Gielissen, Meyn, Heineken, TNT, DHL, FedEx, ASML, Groupe SEB, VDL groep, Illumina, Abbott, Stork, TNO en de RGD. 

Contact

Tel.: +31 40 2515267
EMAIL: info@gevavastgoed.nl