Beheer

Heeft u zich wel eens afgevraagd wat de gevolgen van een calamiteit voor uw bedrijfsproces zouden kunnen zijn? Op dat soort momenten wilt u zeker weten dat uw verhuurder 100% voor u klaarstaat. Dat na één telefoontje direct alles in het werk wordt gesteld om de continuïteit van uw bedrijfsproces veilig te stellen. En dat er geen organisatorische of financiële obstakels zijn die voor vertraging kunnen zorgen.

Wij zijn zo'n verhuurder

Wij hebben de middelen om meteen in actie te komen. De verzekering, daar gaan we niet op wachten, dat regelen we daarna wel. We begrijpen hoe belangrijk het is dat u meteen geholpen wordt.

Als familiebedrijf staan we voor korte lijnen. We werken niet met een externe telefoondienst of antwoordapparaat , u heeft gewoon ons directe nummer, zodat u meteen hulp krijgt als u ons nodig heeft. Desnoods laten we op Kerstavond de kalkoen staan.

Continuïteit boven huurprijsoptimalisatie

Doordat we naast verhuurder, beheerder ook eigenaar zijn van uw gebouw is er sprake van een gemeenschappelijk belang.  Wij investeren in kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor bent u als huurder verzekerd van een beter pand, nu en in de verre toekomst.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Als Geva Vastgoed maken wij onderdeel uit van een familiebedrijf met ruim 60 jaar vastgoed ervaring.  In 1952 verhuurden en realiseerden wij reeds onze eerste turn-key bedrijfspanden voor Philips in Eindhoven. Sindsdien helpen we veel gerenommeerde, nationaal en internationaal opererende bedrijven aan huisvesting. Daaronder: OTB, Deli XL, Lekkerland, Gielissen, Meyn, Heineken, TNT, DHL, FedEx, ASML, Groupe SEB, VDL groep, Illumina, Abbott, Stork, TNO en de RGD. 

Contact

Tel.: +31 40 2515267
EMAIL: info@gevavastgoed.nl